torsdag den 23. december 2010

Øjenbryn
Øjenbryn
betyder faktisk mere, end hvad man lige går og tror. og jeg vil vove og påstå at mange mennesker, ikke strejfer deres egne øjenbryn en tanke. men sandheden er, at øjenbrynene, faktisk ejer en stor del, af selve dit ansigtsudtryk.
øjenbryn kan være flotte, store, små, buskede, optegnede. men sådan kan de også
være forfærdelige, derfor gælder det om at finde ud af hvilken type øjenbryn der passer til lige præcis ens eget ansigt. enhver der går op i sit udseende, og plukker øjenbryn. må også ha' begået fejl (store eller små). og når man begår fejl med sine øjenbryn kan det altså ses. og vi kender alle sammen det der med, at de så skal til at gro ud, og man ligner en behåret idiot i ansigtet.
sådan en periode har jeg lige været igennem, hvor jeg havde plukket mine bryn altalt for tynde.. hvilket gør at mit lille ansigt kommer til at se meget rundt ud, hvilket jeg virkelig ikke bryder mig om. derfor besluttede jeg mig for, at jeg en gang for alle, ville lade dem gro fuldsten
dig ud, og så få det gjort professionelt.
det tager omkring 3-4 uger, at gro sine øjenbryn ud igen. men jeg har jeg pande
hår, som jeg lod være lidt for langt, så jeg kunne skjule det. udover det, brugte jeg benefits " Ooh la lift " under brynene, og derefter tegnede jeg dem op med Rimmel's Øjenbryns pensel, som faktisk virker overraskende godt, eftersom det er en pensel.

(billedet kunne ikke rigtig være meget dårligere, det er sidst på dagen, så min makeup sidder forfædeligt, jeg ser træt ud osv. men lig mærke til den fantastiske sølv hårfarve jeg endelig har fået. jeg vil dog fremover stadig tegne mine øjenbryn op, det er de ikke på billedet.)

Det er resultatet af min
e farvede og plukkede øjenbryn. de er faktisk lige, jeg har bare en frygtelig tendens til at løfte mit ende øjenbryn i tide og utide, så det bort fra dét :P jeg er faktisk tilfreds, de er meget løftede og dramatiske, men alligevel tynde. så jeg kan ligge en meget høj make up, udeen det ser grimt ud, og der stadig er mellemrum mellem make-up og bryn.
Jeg fik dem ordnet inde på Klinik Xenobia, hvilket jeg varmt kan anbefale. det er en ren fornøjelse at blive behandlet derinde, og de er utrolig venlige, glade og personlige at snakke med. og det koster 125,- for at få farvet og plukket bryn. og det behøver man kun få gjort en gang, da de levere dig en form, som du derefter kan plukke efter. medmindre du som visse andre, kommer til at plukke for meget ;) dog holder farven kun omkring 3 uger.

jeg synes mørke øjenbryn er rigtig flot, hvis man har blondt hår. mange mennesker finder det naturligt at brynene har samme farve som håret. men se bare et billede af smukke Marilyn monroe, og hvilket effekt hende mørke 1960'er øjenbryn giver, til hendes platin blonde hår.Sådan kan de komme til at se ud, hvis jeg tegner dem op. dramatiske men stadig enkelte.
de fanger ikke for meget opmærksomhed fra selve makeuppen men de er stadig mørke, og har et glimt af 'Diva' .
Eller Lady GaGa F.eks. hendes store
sorte øjenbryn, giver hende et meget
markant og skarpt udtryk, hvilket
jeg personligt er helt vildt med.
hvor billedet ovenover er lidt mere
'blødt'.


MEN - jeg har også længe gået og overvejet at barbere mine øjenbryn helt af, og tegne dem op. da det kan give et HELT andet udtryk. jeg orker bare ikke perioden, hvor man skal øve sig og derfor ligner en tard med dem. jeg ved de kan ro ud, og jeg ved at jeg nok godt ville kunne gøre det, hvis jeg tog mig tid til det.men jeg er ganske enkelt bange for, at det ville se dumt ud. stadig går jeg og beundre folks optegnede øjenbryn, når man så endelig ser nogle som kan finde ud af det. fordelen ved optegnede øjenbryn er at man kan få dem som man vil ha dem, så længe man kan finde ud af det. man kan få dem i den farve man vil have, den facon man vil have osv osv.
men det går altså også galt for rigtig mange, som så render rundt med totalt udsmattede øjenbryn. uha.Billederne har jeg taget fra Adora Batbrat og Jenni wimmerstedts profiler på facebook. kun fordi klokken er halv 1, og jeg ikker lige kan finde nogle bedre eksempler.

Jeg er meget ked af at jeg i dette bloginlæg formulere mig utrolig fårlig. men jeg har den værste hovedpine til dato. og klokken er mange, så ja. egentlig ville jeg også skrive lidt om 'duskede øjenbryn' det det har været moderne i efteråret, og faktisk kan se rigtig flot og feminint ud (på trods af navnet.. 'duskede øjenbryn' lyder dog ikke særlig charmerende)
jeg er ikke istand til at finde et billede af sådan nogle lige nu, sorry.


PS: jeg lover at blive bedre til at blogge :D

Glittergunn
send me a kiss :*

7 kommentarer:

 1. Det kunne godt overvejes at smutte derhen og få ordnet sine øjenbryn!
  Dog er jeg ikke så glad for Adora Batbrats og har aldrig rigtigt været det. Jeg synes simpelthen hun kommer til at se ældre ud end hun egentlig er, de gør noget træls ved hendes ellers så smukke ansigt :)

  SvarSlet
 2. jeg er meget enig! billeder hvor hun har tegnet sine øjenbryn meget lavere og mere 'normale' ser hun 10 er yngre ud og gudesmuk!
  -jeg satte mest billedet ind for at vise hvilket udtryk, optagnede øjenbryn kan give !

  som sagt kan jeg varmt anbefale at få ordnet dem der, det er simpelthen en fornøjelse :D

  -og glædelig jul<3

  SvarSlet
 3. Åh, ville ønske jeg kunne i går...! Men, jeg får dem jo at se på mandag, så jeg klager absolut ikke ;D De ser jo fantastiske ud! Du ligner en pin-up girl... Og det er en STOR kompliment fra min side, jeg elsker pin-up girls ;D Retro, that is. Tillykke med dine øjenbryn!

  SvarSlet
 4. Har førhen barberet dem af, og tegnet dem, og det blev flot tilsidst:hæslig opstart:-9

  jo!
  de kan være rigtig flotte,når de ligger direkte på bryn-benet, så øjnene virkelig fremhæves!

  Synes dine egne, er rigtigt flotte,så er du heldig fordi de, er så tætte

  jo,Lady Gaga har jo stylister til sin makeup, men jo,hvis man er i sit rigtige es kan man jo slippe afsted med næsten alt:-)

  SvarSlet
 5. Fik ordnet øjnebryn i dag....
  Syntes personligt måske de er liiidt for mørke! ¨
  ( har blondt hår) men ved ik' rigtig måske skal jeg bare lige vende mig til det? :-)

  SvarSlet
 6. Vil lige komplimentere!synes dine egne øjenbryn er super smukke,og du er heldig fordi de er så tætte-pas godt på dem!

  en der tegner HVER dag-næsten..*Sm*

  en anden hvis bryn er utroligt flotte er Annie lennox de er på samme måde høje,og opløftede,men stadigvæk med form(ikke bare en tynd halvmåne)

  SvarSlet