torsdag den 18. august 2011

Black kiss - IllamasquaDet gik op for mig at jeg aldrig har introduceret jer for et af mine yndlings mærker, Illamasqua!
efter at have læst en masse om det, fra andre bloggers, faldt jeg over en lille bod med det, i et storcenter da jeg var i Berlin. de har nogle helt fantastiske farver, og især læbestifterne er utrolig pigmenterede! i den situation, var jeg så overrasket at et mærke som illamasqua, fremstilte en sort læbestift, at jeg blev nød til at købe den. jeg ved at MAC før har lavet en limited edition sort læbestift. men ellers er det oftest kun sådan nogle halv dårlige mærker som stargazer osv, jeg har set dem hos.

It dawned on me that I have never introduced you to one of my favorite brands Illamasqua!
after reading a lot about it from other bloggers, I came across a small booth with it in a mall when I was in Berlin. They have some amazing colors, and especially their lipsticks are very pigmented! in that situation, I was so surprised that brand like illamasqua, had made a black lipstick that I was forced to buy it. I know that MAC has made ​​a limited edition black lipstick earlier. but otherwise it's mostly just how somehalf bad brands as stargazer, etc. I've seen them
at.A Rose can be black, just like a kiss !
Glittergunn
Blow me a kiss :*

1 kommentar: