onsdag den 9. november 2011

FINALLITA

I fially got them. my fabolous Lita shoes From Jeffree campbell. ive almost waited a 100 years for 'em. so i guess Im the luckiest bastard on earth right know. I LOVE THEM. they are so comfortable to walk in, and they look so damn gorgeous at the same time. I know Lita isn't a 'world news', especially not on the Internet. but I think these is really unique. I've got so many comments, allready - and i feel like i own the fucking world in these shoes. is that what people talk about when they say you should feel comfortable in your close? I bet it is. even my bloody paws hurts like hell.

Jeg har ENDELIG fået dem. mine fabolouse Lita Jeffree campbell. det føles som om at jeg har ventet i over 100 år, så jeg føler mig lidt som verdens heldigste tøs i verdenen, lige nu. JEG ELSKER DEM. de er virkelig komfortable at gå i, og de ser så dam gorgeous ud. jeg ved godt at Lita ikke ligefrem er en verdens nyhed, især ikke på nettet. men jeg synes, at de her er rigtig unikke. jeg har fået Så mange kommentare på dem allerede - og jeg føler at jeg ejer hele fucking verdenen, når jeg går i lige præcis de her sko. er det, det folk taler om, når de siger at man skal føle sig hjemme i sit tøj? det tror jeg nok liiiige. også selv jeg er fandens ondt i fødderne efter at have haft dem på 24/7 siden jeg fik dem.

Glittergunn
Blow me a kiss :*

5 kommentarer:

 1. Hvad måtte du give for dem?

  SvarSlet
 2. lad os sle ikke snakke om det! alt alt alt for meget. selve skoen kostede 800 kroner, hvilket var acceptabelt, men stadig utrolig mange penge. + fragt. borse fra at jeg havde starte med at bestille dem i en alt for lille tørrelse, så jeg måte sende dem tilbage, og bestille et par nye. så 800 + 3x fragt. frem, ilbage, og frem igen. så alt i al har jeg nok givet lidt under 2000. men lad os glemme alt om det. uha !

  SvarSlet
 3. GUD! Hvor er de altså bare helt fantastiske!
  Vanvittigt godt køb, og så passer de jo perfekt til dig!
  xoxo

  SvarSlet
 4. Skulle du ikke betale told? :-)

  SvarSlet