lørdag den 27. november 2010

SHOES !

Shoes
Ehver Bitch har på den ene eller den anden måde,
et lille sko-fetish.
Jeg elsker sko, og jeg kan kigge dem i håndre
de år, på internettet, prøve sko i timevis i diverse skobutikker. problemet er bare, at her i lille Danmark, er alt hvad der hedder Fashion 'Trend'. hvilket jeg ikke ligefrem er fan af.
men i London, fandt jeg en fabelagtig skobutik ved navn 'OFICE'. allerede da jeg var der over, forelskede jeg mig i ret mange af deres sko, og nu fandt jeg lige deres hjemmeside, som jeg bare MÅ dele med jer.
Minky Lin
ky
Tought Call Grape Suede

That Friday Feeling

Kemp Crush

Jeg havde fødselsdag den 24/10, da vi stadig var i London. Jeg vågnede op på Hotelværelset, hvor min mor havde købt Kemp Crush skoene til mig♥ søde mor.
Jeg ville gerne have et par højhælede sko, som jeg kunne bruge til hverdag, og det må man sige jeg kan med dem her, de har en fantastisk konge blå farve, og er virkelig komfortable.
Jeg ved ikke om det er dem jeg ville foretrække af alle skoene i OFICE, men det var dem HUN valgte til mig, og derfor elsker jeg dem. det er blåt læder, så de er også varme nok. men jeg må desværre gemme dem lidt væk for en stund, pga af alt den glatte is og sne der ha lagt sig hen over hele landet. På gensyn Kemp crush.

GlitterGunn
Blow me a kiss :*

3 kommentarer:

 1. Har set alle skoene da jeg var i London i efterårsferien! :D
  London er bare det ultimative sko-paradis! ♥

  SvarSlet
 2. Er det rigtigt? :D ej hvor sjovt!
  amen, altså. London må jo være Sko-Himlen ♥

  SvarSlet
 3. Wow - Minky Linky er fantastisk!
  Den er også flot i blå, og sat helt vildt meget ned lige nu! <3

  SvarSlet