fredag den 30. september 2011

JC !

som jeg tidligere har skrevet, havde jeg bestilt disse fantastiske Jeffrey campel sko. som jeg havde ventet på i noget der føltes som 100 år. når man skal vente på sine første designer sko, føles dage som uger. og i gætter aldrig hvad der skete da de nåede frem til mig. DE VAR FOR SMÅ ! 
jeg var villig til, ligesom i askepot, at skære min hæl af for at få dem på. men de kunne heldigvis sendes tilbage. i via track and trace kan man se hvor langt ens bestilling er nået. og for 3 dage siden modtog de mine fantastiske, men for små sko. så nu går der ikke længe til at jeg kan være fab for fight i et par fantastiske jeffrey campel sko, i den rigtige størrelse.

I have previously written, I had ordered these amazing Jeffrey Campbell shoes. I had been waiting for something that felt like 100 years. when you have to wait for your first designer shoes, days feels like weeks. and you'll never guess what happened when they reached me. THEY WERE TO SMALL!
I was willing to, just like in Cinderella, cutting my toe off to get them. but luckily they could be sent back. invia track and trace, you can see how far your order has been reached. and 3 days since they received my amazing, but too small shoes. so now it does not take long for me to be fab for fight in a couple of fantastic Jeffrey Campbell shoes in the right size.
GlitterGunn
Blow me a kiss :*

5 kommentarer:

 1. Ej, hvor er det altså ærgerligt!!:( De er så gude smukke de sko!
  Så det er forhåbentligvis ventetiden værd, at få de sko hjem!<3

  SvarSlet
 2. Forresten, tillykke med de 100 læsere!

  SvarSlet
 3. Ouh, dette bliver til min tredje kommentar i dag, føler mig helt fanatisk... Not sure it's a good thing! ;D
  Anyway, pissefedt at du endenlig får de sko - de er virkelig fantastisk flotte, de passer virkelig godt til dig, synes jeg, selv uden at have set dem på dig (; Håber at jeg kommer til det!
  Og husk, all good things comes for those who wait - håber jeg.

  Hvor har du bestilt disse sko fra, forresten? Kunne godt tænke mig et par af hans sko i mørkerød velvet, de ser rigtig fortryllende ud!

  Håber du har det godt! Hilsen Anna :D

  SvarSlet
 4. Bør man så købe JC sko i en eller to størrelser størrer? ;-)

  SvarSlet
 5. nej det ville da være upassende. jeg har ikke været ude for at størrelserne ikke skulle passe !

  SvarSlet