fredag den 30. september 2011

Lip Noir

banner-lipnoir.png
Lime Crime er ude med en ny collektion kaldet LIP NOIR. i matte mørke dustre efterårs farver. en lidt atypisk kollektion for limecrimes glitrende enhjørninge indpakning.
og idéen om en grå læbestift? hvad tænker i om det?

Lime crime is out with a new collection called LIP NOIR. in matt, dark and gloomy colours. a really atypic collection for lime crimes sparkling unicorn inpacking.
and the idea of a grey lipstick - what do you guys think?


Glamour101          - Styletto -           chinchilla
Glittergunn
Blow me a kiss :*

3 kommentarer:

 1. Uh, jeg ved ikke - Jeg synes at den grå læbestift ser rigtig flot ud! Og jeg elsker konceptet i denne kollektion, put 'noir' i en titel, og jeg er solgt - f. eks. MAC's 'Film Noir' læbestift - overhovedet ikke en typisk farve for mig, men jeg er nødt til at have den alligevel. Men da jeg så kollektionen, blev jeg ærlig talt lidt skuffet! Styletto er jo ingen nyhed, den har de haft før - og synes ikke at de to andre læbestifter er noget særligt...
  Selvom Glamour er en rigtig flot læbestift, ganske bestemt :D Tror dog alligevel at jeg vil holde mig til MAC, da jeg modtog min bestilling på 'No She Didn't' levede den ikke rigtig op til mine forventninger, i forhold til at de trods alt er dyrere end MAC's læbestifter.
  (Advarsel: Herfra skriver jeg kun om mine forbehold over for Limecrime - sorry ); )

  Læste her for lidt siden om alle de ting der har været med Doe Deere og hendes makeup - at hun ompakker langt billigere mærker og sælger dem i mindre pakker til over dobbelt pris, at hun har skrevet arrogante og overhovedet ikke hjælpsomme beskeder til folk der har været utilfredse med en vare af forskellige grunde - og taget i betragtning at hendes øjenskygger koster det dobbelte af Sugar Pill's, hvis øjenskygger jeg også har på fornemmelsen er en del bedre, tror jeg at jeg vil holde mig til dem.
  Så ja. Men noget vil jeg da sige, har aldrig set en mere charmerende indpakning og image, end det Limecrime har! Det er superfint :D

  SvarSlet
 2. Rettelse: De er ikke dobbelt så dyre som Sugarpill - tjekkede lige deres hjemmeside, men de koster stadig mere! ):

  SvarSlet
 3. hvor køber du de der læbestifter henne? :)

  SvarSlet