onsdag den 21. september 2011

EB's Birthday

EB'S BIRTHDAYHalvdelen af en fest, for en pige, er at bruge en evighed på at finde tøj og dresse sig op. jeg kunne ikke have en bedre veninde a gøre mig klar med, end Dalin Waldo.

Half of a party for a girl is to spend an eternity to find clothes and dress up. I could not have a betterfriend, a make myself clear with than Dalin Waldo.

Og vi endte med at være fabulous !

And we did end uo fabulous !

Vi havde virkelig svært ved at finde en gave. EB er en veninde der betyder virkelig meget for mig, så hendes gave skulle også være speciel og til at huske. jeg vil gå så vidt, at sige at vi var et helt eventyr igennem, for at finde den rette gave. massere af gode forslag og idéer, fra både Dalin og jeg. alligevel endte vi op, nøgne. på et toilet i et storcenter lige før lykketid, med et spejlrefleks kamera og en rigtig god idé til et billede. idéen blev ikke udført, så vi endte ud med det her billede i plakat størrelse. og en tur ud og spise sushi.

We really had a hard time finding a gift. EB  is a friend who really means a lot to me, so her gift should bespecial and to remember. I would go so far as to say we had a whole adventure through to find the rightgift. lots of good suggestions and ideas from both Dalin and me. anyway we ended up naked. on a toilet ina shopping mall just before closing time, with an camera and a great idea for a picture. the idea was not succesfull, so we ended up out with this image in poster size. and a trip out to eat sushi.og heldigvis elskede hun gaven, og det lille kreative kort jeg havde malet, med det citat hun selv skrev til mig kort efter vi havde lært hinanden at kende.

"at finde dig den dag i parken, var ligesom at finde en diamand i en skraldespand"

and luckely she did like the gift, and the little card I've painted, with that quote she said, short after we met each other.

 "to find you on the day in the park, was like finding a diamond in a garbage can"

lidt svært er det også, at læse Dalin's flotte håndskrift

little difficult, it is also, to read Dalin's beautiful handwriting
Efter 18 shots !

after 18 shots !


Det var en fantastisk fest, og alle var glade og skabte god stemning. det var virkelig skønt at se alle de her mennesker igen, da det uden tvivl er de bedste fest buddys !

it was an amazin part, and everbody was happy and full of joy. it was really wonderfull to see all these lovely people. they are the best party buddys ever - no doubt.
GlitterGunn
Blow me a kiss :*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar