tirsdag den 24. maj 2011

Pretty Flamingo - MY ASS.

F M L
jeg bestilte nyt hårfarve igår, fordi jeg gerne ville nå at farve mit hår op, inden sidste skoledag. Jeg tænkte at jeg bare ville betille en lidt lysere lyserød denne gang, så jeg bestilte farve; Pretty Flamingo fra Manic Panic.

Sikke en fin lyserød farve!
Tro det er løgn, da min veninde modtog min farve, ser den sådan ud;
forhelvede hvor er verden imod mig ligenu. jeg skulle ha' farvet mit hår inden fredag! og hårfarven ser RØD ud? jeg tør sku ikke farve det med denne modbydelige farve. tænk hvis mit hår blev rødt? Yikes. det er den sidste farve jeg nogensinde skal have mig.

FLAMINGOER ER LYSERØDE, IKKE RØDE. hold nu op!

xoxo
Glittergunn
send me a kiss :*

5 kommentarer:

 1. Farverne er altid anderldes når du putter dem i håret, specielt Manic Panic ;)

  SvarSlet
 2. Det ved jeg godt. men den der ser altså lidt for mørk og rød ud, til noget jeg tør at eksperimentere med. især efter at have set disse billeder http://www.hairdyegallery.co.uk/mp-prettyflamingo.html !

  SvarSlet
 3. Da dit hår er pink i forvejen tvivler jeg på de kommer til at se ud som dem på billederne. Jeg tror ikke den er rød når den først kommer igennem en hårfarvning. Og hvis den kikser, så kan du farve det igen eller bruge tanken om at rød hårfarve altid falmer til en eller anden fesen lyserød farve. Det gør mit ihvertfald (-:
  Håber du finder ud af noget og ellers må du have en fantastisk sidste skoledag.

  http://dreamerbyheart.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. sådan kan jeg simpelthen ikke tænke. og vil virkelig ikke satse på noget. rødt hår ville være forfædeligt til mig, og en lyserød der bare var en falmet rød, ville jeg hade endnu mere :((

  -tak, jeg har bestilt nyt farve, så håber jeg bare det kommer imorgen! - Mange tak :)

  SvarSlet
 5. Har desværre haft samme oplevelse med Manic Panic's farver..

  SvarSlet