mandag den 9. maj 2011

Surf Baby pt 2.

Jeg Har jo gået og ventet på den nye collection fra Mac i et stykke tid nu, Surf Baby. Jeg kommer altid for sent til de nye collectioner, men i kan huske på at de altid udkommer omkring d. 8. (dog er denne månede en undtagelse, da det var en søndag). Vi er igang med at øve Revy på skolen, og dirrekte efter det, skyndte jeg mig ned til en bus for at tage ind til Mac. og den nye collection, er rigtig fin. designet minder meget, om de andre sommer collectioner, men den er hvad man kan forvente, og den er kær og farverne er rigtig friske er kulørte!

Først da jeg så collectionen ivirkeligheden tænkte jeg; "Mjaeeaahhheejj... nå" og kiggede lidt videre rundt, men alligevel endte det med at jeg fik købt hele to produkter. se her;
Lipstick : "Naturally Eccentric"
EyeShadow: Surf USA

Og det er så hvordan det ser ud. haha sikke nogle amatør billeder, men whatever.

___________________________________________
Celine og jeg fik også tilbragt vores søndag, med at tage nogle billede, jeg vil meget gerne høre jeres mening om dem;


og så slår man lige to fluer med ét smæk, Todays outfit;


XOXO
Glittergunn
Blow me a kiss :*

10 kommentarer:

 1. Jeg har sagt det før og siger det igen.. elsker din blog :'D

  - Kan specielt godt lige billede nummer 2 fra din billede serie med Celine. De andre er også smadder flotte, men du virkelig smuk på nr. 2 (-:

  SvarSlet
 2. sara: årh, det er jeg rigtig glad for, tusinde tak♥

  SvarSlet
 3. Hvor ville jeg ønske at jeg kunne få en pink hhårfarve, det er virkelig smukt til dig.

  Jeg elsker billederne, især nr. 2 og 4. ♥

  SvarSlet
 4. Uhuhu! Sikke nogle flotte billeder! 1,2 og 4. jeg synes at dit hår ser så flot ud som det flagrer på det første billeder, og så er det sådan en sød detalje med skoene! Og alt ved billede nummer 2 er bare så sødt og kærligt, og så ser det så proffesionelt ud (lige som de andre haha:D)!
  Og nr 4 er bare så friskt og så ææælsker jeg farverne på det! Det ser sådan helt "aaaah<3" ud!
  -forresten har du hørt The Edge Of Glory med Lady Gaga, WOW!

  SvarSlet
 5. Emma sammie: Hvorfor skulle du ikke kunne få en pink hårfarve? og mange tak♥

  Tobias: haha, årh tusinde tak, for alle de søde kommentare :D haha hvor er det fedt, at du ligger mærke til alle de ting. Det med vinden i håret, var faktisk utrolig belastende, da vi tog billederne. og da vi kom hjem og så billederne, fungere det bare :D og jeg er glad for at i begge kan lide billede nr. 2. jeg var selv en smule skeptisk over det ;)
  -At det ser profecionelt ud, må jeg give min veninde, Celine. creditsne for♥

  -Ja, selvfølgelig har jeg da det :D og jeg synes den er rigtig sød, den får mig virkelig til at DANSE ! dog synes jeg også lidt at det lyder som en gammel popsang, men det er nok også bare fordi jeg sådan savner the fame monster♥

  SvarSlet
 6. Velbekomme!<3 Det må du fortælle hende at hun er en rigtig god fotograf! Jeg synes alle jeres shoots er så flotte!:D
  -Den er så sød og hyggelig synes jeg! Og man får nenmlig lyst til at danse! Den minder mig lidt om en europæisk MGP sang fra 80'erne hahaha:D Altså på en god måde!
  Åh ja, the fame monster var fantastisk <3 Men det er jeg sikker på at Born This Way også bliver! Men jeg må desværre sige at jeg ikke kan lide album coveret):

  SvarSlet
 7. Det skal jeg nok gøre :D det bliver hun også glad for at høre.
  -Hahaha, ja det gør den nemlig. derfor synes jeg langtfra det er den bedste hun har udgivet, men den har en dejlig lyd, og man har lyst til at høre den mere end én gang. jeg elsker tværtimod Judas<3

  Nej Album coveret er ret skuffende. men det skal nok blive godt, jeg kan næsten ikke vente til den 23. :D

  SvarSlet
 8. Ufha ja, Judas er virkelig en af de bedste hun har lavet synes jeg! Og musikvideoen er faaaabulous! kan se den igen og igen!

  Jeg synes hellere at det her skulle have været album coveret: http://www.fashionfame.com/wp-content/uploads/2011/03/lady-gaga-born-this-way-pic-released.jpeg det er så smukt! Ak... men Ih på mandag kommer Hair, jeg glæder miiiig!

  SvarSlet
 9. JA, den er rigtig god, og den er lige hende :D men når man tænker på at Judas er verdens dyreste musikvideo, der nogensinde er blevet lavet. er jeg simpelthen.. lidt skuffet! da bad romance, telephone, paparazzi og pokerface kom ud, så jeg dem konstance ! og Judas, er rigtig god. men tilforhold til dem, synes jeg bare de er meget federe ! men man skal vel bare lige se den et par gange, ligesom alejandro, før den bliver virkelig fed ;)


  OG JAER ! jeg synes virkelig også det skulle ha' været det billede, det er så flot! åha åha. og ja, jeg glæder mig godt nok til at høre den :D det bliver vildt. jeg har en fornemmelse af at den kunne være rigtig god.
  ahah, det er simpelthen så spæ

  SvarSlet
 10. Jeg sad i 2 timer på den radiokanal hair blev sendt på, og den var så meget forsinket! og da den endelig kom. OH MY GOSH ! love it♥

  SvarSlet