tirsdag den 8. marts 2011

BCD 2. smykker.


Day 2.
Find nogle smykker du har, som har en hel speciel ’’historie’’ eller minde for dig.

Sikke et spørgsmål.
Jeg er en pige, og jeg har mange overfladiske materielle gode, hvilket jeg er absolut glad for. men når det kommer lidt dybere ind er det slet ikke disse goder jeg sætter pris på. jeg har mange fantastiske og stilede smykker. men da jeg fik dette spørgsmål var jeg ikke et sekund i tvivl! om at det skulle være disse 5 smykker. (jeg har ét smykke jeg priotere lige så højt, men som jeg ikke lige havde i nærheden, da jeg lige hurtigt skulle tage billederne).

Min elskede og søde Farfar er guldsmed. og det er ham der har givet mig alle disse ovenstående smykker. han har arbejdet for hingelberg, og har bla. lavet smykker til Dronningen. hvilket jeg er rigtig stolt af. der er én ting han er bedre til, end at lave smykker, og det er at være min Farfar! jeg elsker ham virkelig inderligt højt♥

Det første smykke, er 3 Forglemmigej blomster.
min Farfar fandt den vidst i en kasse, fuld af smykker der skulle omsmeltet, da jeg var virkelig lille. jeg gik altid og plukkede forglemmigej blomster i hans store smukke have. jeg kan tydeligt huske da han kom hen til mig med den lille bitte ring, hvor glad jeg blev, hvordan mit smil blev bredere, og hans det samme. bare fordi jeg smilede. jeg elsker stadig den ring, selvom jeg kun kan passe den på min lillefinger nu!
Forglemmigej blomster, er min ynglingsblomst stadigvæk. og det er det nok fordi jeg har dette mindre fra lige præcis dén blomst. jeg har tidligere fået afvide, at jeg skulle kopiere andre mennesker, fordi deres ynglingsfarve tilfældigvis også var blå og deres ynglingsblomst tilfældigvis også var denne. men jeg kunne ikke være mere ligeglad. for jeg har det her minde, og det holder jeg tæt til mit hjerte i form af en lille ring, min egen Farfar har givet mig.
_____
På billede nr. 2 er der et guldhjerte.
dét guldhjerte har min farfar selv designet og lavet specielt til mig, og givet mig i dåbsgave.
jeg har altid dette smukke på, til store begivenheder hver gang jeg skulle være rigtig fin, og stadig indimellem.
jeg havde det endda på til min konfirmation. efter jeg fik to små kusiner, for omkring 5 år siden. lavede han et hejrte magentil, og gav dem i dåbsgave. de får nok den samme oplevelse, det samme minde. med lige præcis dette smykke.
___
og på billeder nr. 3 er der 2 ringe. jeg har dem for det meste på, på samme finger, fordi jeg synes det ser fint ud.
den nederste ring, er en ganske enkel rundt sølvring med ordene 'tokio hotel' ingraveret. haha, ja. hvor kikset tænker man. og jeg er da lidt enig. og selvom bandet er mig fuldkommen intetsigende nu, afholder det mig ikke fra at bære den ring, fordi han har lavet den specielt til mig, og fordi det er flot. indimellem vender jeg også ringen om, så det bare er en sølvring, men jeg kunne godt finde på at på ingraveret noget andet på den nøgne side.

Den øverste ring forstiller 3 hjerter. den har han også lavet til mig haha. ja, sikke en forkælet unge jeg dog er. den lavede han, da jeg blev konfirmeret. og min søde Farmor sagde, at de 3 hjerter skulle symbolisere farmor, farfar og mig i midten, og at de elskede mig! det var så sødt, og jeg blev så rørt. jeg elsker den ring, jeg elsker alle de her smykker. for de betyder så meget for mig, og minder mig om personer jeg elsker så ufatteligt højt!


Ja, okay. det er nu ikke et specielt godt billede, farverne er dårlige, og man kan dårligt se hvor smuk ringen er.
denne ring har jeg arvet af min oldemor. engang da mig og min farmor sad og kiggede hendes smykkeskrin igennem, fandt jeg denne og sagde, at den var helt utrolig flot. eftersom hun ikke brugte den, og kunne se at jeg ville få glæde af den, gav hun mig den. den er over 100 år gammel, og jeg elsker den. det er en slange der snor sig 3 gange op af min finger, og i hovedet på den, er der en smuk grøn smaragd! jeg passer meget på den, fordi den betyder så meget for mig, og går kun med den, hvis jeg vil være ekstra fin!
som sagt er der en sidste ring, som jeg ikke lige har fået taget billeder af. men det her må vel også give et godt indbil i, hvilke smykker der betyder noget for mig. ikke altid de aller flotteste, de mest farverige, de dyreste. men dem der har mening, historie og minder, er dem som jeg kærligt elsker!

Den her er jeg dog også ret glad for :D den er så sød, og så er den forresten håndlavet!

6 kommentarer:

 1. Kan helt vild godt lide slangeringen :-)

  SvarSlet
 2. Ih blev så glad af at læse forglemmigejblomst historien! Jeg synes den er så sød!<3
  Flotte, flotte smykker!

  SvarSlet
 3. J to the Ulia: tak, den er også rigtig smuk<3

  Tobias: ej, hvor fint :D og mange mange tak<3

  SvarSlet
 4. Ej, hvor var det nogle søde historier (: Jeg elsker at der næsten altid er historier til smykker - jeg køber aldrig smykker selv, jeg får dem altid foræret, derfor betyder de meget mere for mig, fordi de på en eller anden måde repræsenterer den person, der gav mig smykket.

  Spørgsmål: Tea - cake kæden, hvor har du den fra? :D Jeg har ofte spekuleret over det, den er helt vildt sød!

  SvarSlet
 5. ej hvor fint, betydeligfulde ting er de bedste<3  www.beadesaurus.co.uk - de har nogle UTROLIG søde smykker, og nogle af dem er håndlavet :D virkelig fint!

  SvarSlet
 6. Mange tak for det (:
  Var lige inde på siden, og øj, der er jo bare tusind ting jeg kunne købe mig fattig i! Damn D:
  Men man skal jo starte i det små ;D

  SvarSlet