søndag den 27. marts 2011

that's how it turned out!


Detvar disse 3 lyserøde farver jeg brugte til at farve mit hår. jegstartede med at farve det hele baby pink, men det var som om farven (på trods af jeg havde afbleget det hele) slet ikke tog imod farven de fleste steder. derefterfarvede jeg stortset hele håret Shocking pink, pånær et par totter hist og her, som jeg lod være baby finke, hvilket faktisk lavede et helt vildt sødt spil i håret

Ja. jeg skreg da jeg så hvordan mit smukke askeblonde hår, som jeg havde kæmpet med i flere måneder, og brugt så frygteligt mange penge på, med ét bare blev gult ! og det bliver ikke bare gult. det blev altså virkelig GULT !

(Forfærdeligt billede, i know)
Men alting har et formål. og selv det guleste hår, kunne udvikle sig til en smuk sva.. ej okay !
men pink, blev det :D
Det sjove ved at farve sit hår med semi parmanente hårfarver er, at du har en ny hårfarve hele tiden. den ene uge er det knald hamrende pink, efter ikke ret lang tid, toner det ud og bliver noget i retningen af denne farve! som jeg personligt bedre kan lide, en det helt fulkommen pinke. det var jo også baby lyserød jeg gik efter, så det passer mig rigtig godt, at det er skiftet af sig selv. den baby lyserøde hårfarve holder desværre bare meget kort tid, da det bliver lysere for hver gang du går i bad, og så starter hele processen forfra !

man kan virkelig godt mærke at det er søndag idag, så jeg undskylder for et totalt random blog indlæg, med masser af skrivefejl. "Søndag med alt hvad det indebære".
nu kan jeg høre at de sender "the lovely bones" i mit tv, så jeg vil lave mig en hindbær/banan smoothie, og nyde resten af min søndag!

haha, husk forresten at stille uret en time frem :D sommeren er på vej!
Glittergunn
Blow me a kiss :*

3 kommentarer:

 1. hey med dig - jeg vil rigtig gerne farve mit hår lyserødt - jeg søgte på Google efter hårfarve og fandt istedet dig - men så, så denne her - så ville egentlig bare høre hvad de der hårfarve mærker hedder og hvor de er købt og også meget gerne prisen på dem :-).
  - knus louise - p.s du er ret sej :-).

  SvarSlet
 2. mange tak skal du have :)
  mærket på hårfarven hedder Stargazer og kan købes www.stargazer.dk og koster omkring 50 kroner !
  -dog vil jeg klart anbefale mærket manic panic fra www.manicpanic.com og koster 100 kroner, tilgengæld er farven stærkere og holder længere ! held og lykke !<3

  SvarSlet
 3. Hej.
  Hvor mange pakker hårfarve brugte du til dit hår ca, og hvor meget er der i en farve i forhold til en almindelig hårfarve? :-)

  SvarSlet