søndag den 20. marts 2011

shoes, shoes and more shoes!

Dilemma !
jeg står i et dilemma, jeg egentlig ikke har nogen som helst imod at stå i, jeg står nemlig i det dilemma. at jeg ikke ved hvilke sko jeg skal købe. sikke det et luksus problem :D men jeg har været med i det her projekt på skejbysygehus, som jeg ville få penge for at deltage i. eftersom kommunen ikke så mig deltage, fordi min kære mor arbejder der, måtte jeg ikke deltage alligevel (sikke dog en helt vildt ondsvag grund, så får i bare ikke noget a mit blod, nå). men jeg fik tilgengæld et gavekort, fra gavekortet.dk på 300 kroner ! og 300 kroner, der bare bliver smidt i lommen på mig, og som kan indløses i Bianco footwear! jamen, jeg kunne jo lige så godt have vundet i lotto !
product view of: Tingle Shoe
Disse Balarina sko er jeg fuldkommen faldet for. jeg synes de er SÅ fantastiske. jeg er typen der hellere vil bruge mine penge på et par flotte stilletter, MEN DEM HER? er i enige?
ps: ignorer sarahs vildt flotte stillet, for jeg kunne ikke passe den :(
Den her model, har jeg drømt om så længe. i begge farver kan jeg lide den. og jeg ELSKER hælen. men da jeg så endelig prøvede den, blev jeg vildt meget i tvivl. jeg synes der er ALT for meget fod. hvad synes i? kunne de godt gå, til en sød sommerkjole?
Og disse! det er egentligt et vildt dårligt billede, for i kan ikke se dem ordenligt. de er hvide. men propfyldt med små gennemsigtige pallietter, de giver sådan lidt en 'regnbue/pastel'-effekt. haha, jeg er faldet for en konfirmant sko. men de har en god hverdagshøjde, og se lige hvor godt de sidder på mit ben?

Jeg står i sådan et dilemma, at jeg virkelig må have hjælp til at vælge. så nu beder jeg jer VIRKELIG om at smide en kommentar, om hvilket sko i synes ville klæde mig bedst. eller også bare hvilken sko i selv helst ville bære.

GlitterGunn
Blow me a kiss :*

10 kommentarer:

 1. virkelig? også på billedet hvor jeg har dem på? :D

  SvarSlet
 2. Ballerina skoene HELT SIKKERT!

  SvarSlet
 3. Da jeg var kommet til ballerinaerne, tænkte jeg, "vælg dem!!!!" så kom jeg til de næste par med lilla hæl, og tænkte "nej, nej, vælg DEM!" Og så kom jeg til de sidste, og tænkte "uh, nej, vælg dem!" Så nu er jeg meget i tvivl): Jeg synes de alle er fabulous på hver deres måde! Men jeg må sige at sådan som du beskriver pailletterne på sidste sko, så hælder jeg mest til dem!
  Så jeg siger de sidste!

  SvarSlet
 4. Helt sikkert de grønlillae :D de er mega nice!
  Er nu også lidt fan af de hvide, men som du selv siger konfirmandsko :b

  SvarSlet
 5. Guys, nu har jeg jo 3 forskellige svar xD

  Mia Bia: Jeg vidste bare at du ville elske dem : D

  Tobias: hahaha aww<3
  men ja, og at de er så fede alle sammen, på hver deres måde, gør bare valget endnu sværere !


  tak for svarende <3

  SvarSlet
 6. Jeg kan ikke vælge mellem de første eller de sidste ):

  SvarSlet
 7. DE BLÅGRØNNE OG LILLA, ER NOMNOM!
  Kunne SÅ godt finde på selv at købe dem, haha!
  Køb dem!

  SvarSlet
 8. De blågrønne og lilla er virkelig flotte! :D Men de hvide, som du beskriver dem med palietterne lyder virkelig også bare fantastiske med palietter, og de ville gå til en masse tøj<3 Jeg kan ikke lide ballerinaerne.

  Men ja, nummer 2 eller 3!

  SvarSlet
 9. Sarah: Det kan jeg heller ikke >:

  SvarSlet